Νέες ευκαιρίες καριέρας για προγραμματιστές, τεχνολόγους

Ειδήσεις
Νέες ευκαιρίες καριέρας για προγραμματιστές, τεχνολόγους
Στο πλαίσιο διαδικτυακής έκθεσης του EURES - Άμεση απορρόφηση σε μεγάλους ομίλους
εργασία
Δωρεάν συμμετοχή για όσους αναζητούν εργασία
Μιχάλης Τσιλιβάκος
28/03/2018 | 10:54

Εκατοντάδες ευκαιρίες απασχόλησης για απόφοιτους τεχνολογικών επιστημών και πληροφορικής, προσφέρει -για μια ακόμη χρονιά- η διαδικτυακή έκθεση ''FINDE.U Virtual University International Job Fair'' της Πορτογαλίας.

Χιλιάδες πτυχιούχοι και απόφοιτοι ευρωπαϊκών ιδρυμάτων που αναζητούν εργασία και ευκαιρίες επιχειρηματικής ανέλιξης, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε εικονική επαφή με περισσότερους από 67 εκθέτες-μεγαθήρια, μεταξύ των οποίων και κρατικές αρχές από όλη την Ευρώπη.

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για θέσεις εργασίας ή ερευνητικές ευκαιρίες, να συναντήσουν εργοδότες και εμπειρογνώμονες της αγοράς εργασίας από ευρωπαϊκές χώρες και τελικά να προσκληθούν για μία ή περισσότερες συνεντεύξεις στο διαδίκτυο.

Θα παρατεθούν και σεμινάρια με εργαστήρια και ενημερώσεις, για την επιχειρηματικότητα, τις θέσεις εργασίας και τις ερευνητικές ευκαιρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και παρουσιάσεις των εργοδοτών.

Το πρόγραμμα της έκθεσης

  • 16 έως 18 Απριλίου 2018 (Δευτέρα - Τετάρτη)
  • Ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. (GMT, Λισαβόνα / Πόρτο) , 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. (CET, Μαδρίτη)
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, τόσο για άτομα που αναζητούν εργασία όσο και για εκθέτες.

(Απαραίτητα: πρόσβαση στο Internet, ακουστικό με μικρόφωνο που μπορεί να συνδέεται με έναν υπολογιστή (φορητό ή μη), μια κάμερα web για τις συνεντεύξεις και έναν λογαριασμό Skype)

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις: 

ΕΔΩ