Έκρηξη τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι
Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην οδό Λασσάνης, στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην πλαϊνή είσοδο του καταστήματος και προκάλεσε φθορές στην πόρτα, καθώς και ζημιές σε υαλοπίνακα επιχείρησης που βρίσκεται στον απέναντι δρόμο.
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς το κατάστημα ήταν κλειστό τη στιγμή της έκρηξης.
Όπως υπενθυμίζει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, στον ίδιο χώρο είχε σημειωθεί αιματηρό επεισόδιο στις 20 Οκτωβρίου, όταν 37χρονος είχε πέσει νεκρός από μαχαιριά 24χρονου μέσα στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.
- 3 ώρες πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 3 ώρες πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 23/08/2026 19:00 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









