Έκρηξη κοντά στο Κόκκινο Φρούριο του Νέου Δελχί – Αναφορές για έναν νεκρό(vid)

Έκρηξη κοντά στο Κόκκινο Φρούριο του Νέου Δελχί – Αναφορές για έναν νεκρό(vid)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας κοντά στο Κόκκινο Φρούριο, ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά μνημεία του Νέου Δελχί, προκαλώντας αναστάτωση στην ινδική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδουν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον έναν νεκρό.

Όπως μεταδίδουν τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη συνέβη σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης, κοντά σε σταθμό του μετρό, σε δρόμο με έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Εικόνες που μεταδόθηκαν από την περιοχή δείχνουν φλόγες και πυκνό καπνό να υψώνονται από περισσότερα από ένα οχήματα, τα οποία φαίνεται να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες μετά το περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με το δίκτυο NDTV, ενώ έχει κηρυχθεί κατάσταση συναγερμού σε ολόκληρη την περιοχή του Νέου Δελχί. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες για τα αίτια της έκρηξης.

Το Κόκκινο Φρούριο, κτίσμα του 17ου αιώνα από την εποχή της Αυτοκρατορίας των Μουγκάλ, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ινδίας και σύμβολο της ιστορικής κληρονομιάς της χώρας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr