Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ενοικιαζόμενα στην Ασπροβάλτα
Έκρηξη φιάλης υγραερίου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Αυγούστου σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ατόμων, όλοι τουρίστες από τη Σερβία.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:00 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 41χρονος, ο οποίος φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν επίσης στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Η 86χρονη ιδιοκτήτρια της τουριστικής μονάδας συνελήφθη, ενώ οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν σε έρευνα για τον εντοπισμό των αιτίων της έκρηξης.
- 1 λεπτό πριν Γιατί οι αυξήσεις στους μισθούς δεν φτάνουν ποτέ στο πορτοφόλι
- 10 λεπτά πριν Το πετρέλαιο ακριβαίνει ξανά: Πώς η ένταση ΗΠΑ – Ιράν μπορεί να φτάσει στην τσέπη μας
- 14 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 – 2ΓΕ/2026: Τελειώνει αύριο (15/7) η δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων στον ΟΠΣΥΔ








