Εξειδίκευση στην Τεχνολογία και Ποιότητα Ελιάς

Ειδήσεις
Εξειδίκευση στην Τεχνολογία και Ποιότητα Ελιάς
Ποιοι συμμετέχουν, δικαιολογητικά - Ολόκληρο το μεταπτυχιακό
Ηλιάνα Καλούπη
13/02/2020 | 06:00

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου «ανοίγει» είκοσι θέσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών φέρει την επωνυμία: "Τεχνολογία και την Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου".

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν οι πτυχιούχοι τμημάτων:

  • Επιστήμης Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής του Ανθρώπου
  • Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
  • Τεχνολόγων Γεωπόνων
  • Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
  • Βιοτεχνολογίας
  • Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
  • Φυτικής Παραγωγής
  • Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
  • Βιολογικής Γεωργίας
  • Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων
  • Χημείας
  • Χημικών Μηχανικών
  • Οικονομικών Επιστημών

Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά συμμετοχής περιλαμβάνει:

  1. Αίτηση:
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (+ περίληψη της διπλωματικής ή πτυχιακής εργασίας).
  3. Αντίγραφα προπτυχιακών τίτλων σπουδών
  4. Αντίγραφο πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας
  5. Αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας
  6. Τεκμηρίωση σχετικής ερευνητικής ή επαγγελματικής εμπειρίας
  7. Συστατικές επιστολές
  8. Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  9. Μία φωτογραφία

Τύπος Φοίτησης: Πλήρης

Διάρκεια: 18 μήνες

Δίδακτρα: 2.400 ευρώ

Αιτήσεις έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Πατήστε το κουμπί "Ολόκληρο το πρόγραμμα" για να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη.

Αρχείο
Ολόκληρο το πρόγραμμα
Αρχείο
prosklisi_endiaferontos.docx