Εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή για τους μονίμους στα δικαστήρια

Ξεκινήστε, προλαβαίνετε!

Όλοι οι υποψήφιοι για τις μόνιμες προσλήψεις στα δικαστήρια μπορούν, τώρα, να κάνουν την καλύτερη εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς (300 ευρώ).

Το δυναμικό και ταχύρρυθμο πρόγραμμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" αφορά υποψηφίους και των τριών βαθμίδων που συμμετέχουν στις γραπτές εξετάσεις, δεδομένου ότι είναι διαφορετική η ύλη για ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

 

Τρία κουτιά (πράσινο, κόκκινο, μπλε) που αντιστοιχούν στα προγράμματα εκπαίδευσης της "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων (ΠΕ, ΔΕ, ΤΕ) Οι υποψήφιοι θα δώσουν γραπτές εξετάσεις στις 22 και 23 Απριλίου στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, στη Θεσσαλονίκη και θα εξεταστούν και προφορικά, εντός Ιουνίου, στην Αθήνα.

Η ολοκληρωμένη και ταχύρρυθμη εκπαίδευση με την "Επίγνωση" περιλαμβάνει προετοιμασία και στο προφορικό κομμάτι των εξετάσεων. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει:

 1. Πλήρεις Σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα ανά κατηγορία
 2. Ειδική θεματολογία δοκιμίων γενικής παιδείας
 3. Νομολογία κλπ. υλικό σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των δικαστηρίων
 4. Βιβλία και αποσπάσματα τρέχουσας πανεπιστημιακής βιβλιογραφίας συνταγματικού-δικονομικού δικαίου
 5. Άρθρα, Links και λοιπό σχετικό υλικό
 6. Online Tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ειδικό πρόγραμμα αξιολόγησης-καταγραφής της προόδου
 7. Ειδικές Οδηγίες Προφορικής Εξέτασης
 8. Δυναμική εξέλιξη όλων των παραπάνω μέχρι τις εξετάσεις (θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό και tests)

Πώς θα το αποκτήσετε

1) Στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΓΡΑΠΤΟΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ". Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).

2) Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριαμσό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).

3) Στέλνετε στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.

4) Μετά την αποστολή του αποδεικτού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση γύρω από το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 311 μονίμων γρα;μματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 050
 • 211 9555 022

Μόνιμοι στα δικαστήρια: Ξεκινήστε προετοιμασία, προλαβαίνετε!

Διεκδικήστε το μόνιμο διορισμό. Θωρακίστε την υποψηφιότητά σας, κάνοντας προετοιμασία με τους καλύτερους. Πρόκειται για σπάνιο διαγωνισμό, σπάνια προκήρυξη.

Το πρόγραμμα της "Επίγνωσης" είναι με τέτοιο τρόπο διαρθρωμένο που προλαβαίνετε να προετοιμαστείτε. Δείτε εικόνες από την πλατφόρμα εκπαίδευσης:

 

Online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων

 

Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων. Βιβλιογραφία από την πλατφόρμα εκπαίδευσης της "Επίγνωσης"

 

Σημειώσεις με τα δέκα σημεία που χρειάζονται προσοχή (βιβλίο)

 

Φορείς πρόσληψης των μόνιμων γραμματέων

Το νέο μόνιμο προσωπικό (311 προσλήψεις) θα διοριστεί με την ιδιότητα του Γραμματέα στους ακόλουθους φορείς:

 • Συμβούλιο της Επικρατείας
 • Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια
 • Εισαγγελίες
 • Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram