Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρενέβη μετά το φραστικό επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, κατά τη διάρκεια του Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσε εντολή στο Τμήμα Αθλητικής Βίας να διερευνήσει την υπόθεση, με τη σχετική δικογραφία να έχει ήδη σχηματιστεί. Στο πλαίσιο της έρευνας ζητήθηκε να συγκεντρωθεί και να εξεταστεί το διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από τους χώρους του γηπέδου.

Οι Αρχές θα αξιολογήσουν αν από το περιστατικό προκύπτει η τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενης αξιόποινης πράξης. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version