ΕΥΠ: Επανάληψη του διαγωνισμού; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ποια σενάρια εξετάζονται
Το ενδεχόμενο της επανάληψης του διαγωνισμού για 302 μόνιμους εξετάζει η ΕΥΠ

Το ενδεχόμενο της επανάληψης του διαγωνισμού για τις 302 μόνιμες θέσεις , εξετάζει η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του workenter ο διαγωνισμός έχει «παγώσει» και το σενάριο της επανάληψης είναι πλέον ορατό.

Το (άλυτο) πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΥΠ είναι τα όρια ηλικίας που έθετε στην προκήρυξη. Η θέσπιση ορίων ηλικίας φαίνεται ότι προσκρούει σε συνταγματικές διατάξεις.

Επιπλέον, με το συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν βρέθηκαν οι υποψήφιοι ειδικοτήτων (για παράδειγμα οδηγοί) λόγω ιδιαίτερα αυξημένων προσόντων.

Το σενάριο της επανάληψης του διαγωνισμού είναι το επικρατέστερο. Σε αυτή την περίπτωση θα προκηρυχθούν με νέα προσόντα, για τις ίδιες ειδικότητες οι 302 θέσεις.

Το δεύτερο σενάριο – έχει περιορισμένες πιθανότητες , είναι να «κλείσει» ο διαγωνισμός και να ανακηρυχθούν οι διοριστέοι.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. ‘Όλα πάντως δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε επαναπροκήρυξη των 302 θέσεων.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram