«Έδωσε 100.000 ευρώ σε “πλασμαφαιρέσεις” και πέθανε σε δύο μήνες» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση Κωνσταντινίδη
Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, περιέγραψε τη δύσκολη προσωπική εμπειρία της οικογένειάς του, αναφερόμενος στην επιλογή της συζύγου του, η οποία έπασχε επί χρόνια από καρκίνο των ωοθηκών, να εγκαταλείψει την κλασική ιατρική και να στραφεί σε εναλλακτικές θεραπείες.
Όπως ανέφερε, η σύζυγός του κατέβαλε μεγάλα χρηματικά ποσά σε κλινική που δραστηριοποιούνταν στα Σκόπια και στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας πρακτικές όπως πλασμαφαίρεση και άλλες μη συμβατικές μεθόδους. Ο ίδιος εκτίμησε ότι το συνολικό κόστος ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ.
Στην περιγραφή του έκανε λόγο για ένα ευρύτερο δίκτυο εναλλακτικών θεραπειών που εκτεινόταν και εκτός Ελλάδας, με ακριβές υπηρεσίες και σκευάσματα αμφίβολης αποτελεσματικότητας.
Ο κ. Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση φόβου και απόγνωσης μπορεί να γίνονται ιδιαίτερα ευάλωτοι σε υποσχέσεις βεβαιότητας και θεραπείας, ειδικά όταν η συμβατική ιατρική δεν μπορεί να εγγυηθεί αποτέλεσμα.
Η ιστορία, όπως την αφηγήθηκε, είχε τραγική κατάληξη, καθώς η σύζυγός του διέκοψε τις συμβατικές θεραπείες και η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγους μήνες αργότερα.
- 8 λεπτά πριν Ανεργία: Στο 7,4% τον Αύγουστο – 67.181 λιγότεροι άνεργοι σε έναν χρόνο
- 12 λεπτά πριν Στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας, συζητά με κατοίκους που έχουν υποστεί ζημιές στα σπίτια τους
- 18 λεπτά πριν Ηλιούπολη: Κατέληξε η 50χρονη διευθύντρια που υπέστη ανακοπή έξω από σχολείο








