Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα Jumbo στο Μαρούσι (βίντεο)

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/10) ένα κατάστημα παιχνιδιών της αλυσίδας Jumbo στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.
Από την έκρηξη χαμηλής ισχύος που ακολούθησε, εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, προκαλώντας ελαφρές υλικές ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής, έσπευσε άμεσα στο σημείο και κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αρχών, εντοπίστηκαν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού στον χώρο.
- 13 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα















