Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια στην Καλλιθέα

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα καφετέρια στην Καλλιθέα, προκαλώντας αναστάτωση και υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 04:15 τα ξημερώματα σε κατάστημα επί της λεωφόρου Θησέως, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από οκτώ γκαζάκια, εκ των οποίων τα δύο δεν εξερράγησαν.
Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα που έσπευσαν στο σημείο. Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη της καφετέριας και σε τραπεζοκαθίσματα.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των δραστών.
- 5 λεπτά πριν Φωτιά σε σπίτι στα Γιαννιτσά: Αστυνομικός έσωσε δύο ανήλικες αδελφές
- 6 λεπτά πριν Γαύδος: Επιχείρηση διάσωσης για 38 μετανάστες – Εντοπίστηκαν σε λέμβο νότια του νησιού
- 17 λεπτά πριν Νταντάδες της Γειτονιάς: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για voucher έως 500 ευρώ τον μήνα – Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση















