e-ΕΦΚΑ: Παράταση έως τις 10 Σεπτεμβρίου για την υποβολή ΑΠΔ

e-ΕΦΚΑ: Παράταση έως τις 10 Σεπτεμβρίου για την υποβολή ΑΠΔ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων στον e-ΕΦΚΑ για τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και τους εργοδότες του Δημοσίου.

Η αρχική προθεσμία έληγε στις 31 Αυγούστου. Η παράταση αποφασίστηκε λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας της ηλεκτρονικής υπηρεσίας υποβολής ΑΠΔ στις αρχές Αυγούστου, στο πλαίσιο των εργασιών για την ένταξη του νέου υποσυστήματος οφειλών του ΚΕΑΟ.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση αφορά αποκλειστικά την υποβολή των δηλώσεων. Η προθεσμία καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών δεν αλλάζει και παραμένει η 31η Αυγούστου 2026.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version