Δυστύχημα στον Άλιμο: Δούλευε την τελευταία της βάρδια – Αντικαθιστούσε για μια μέρα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον Άλιμο, όπου έχασε τη ζωή της μια 65χρονη δημοτική υπάλληλος καθαριότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν εκτός της συνηθισμένης περιοχής ευθύνης της, καθώς είχε κληθεί να αντικαταστήσει συναδέλφισσά της, η οποία απουσίαζε για να σταθεί δίπλα στην κόρη της στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η 65χρονη, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά, είχε ήδη καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να συνταξιοδοτηθεί.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 6:00 το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Παναγή Τσαλδάρη. Κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, η εργαζόμενη είχε κατέβει από το απορριμματοφόρο. Όταν επιχείρησε να επιβιβαστεί ξανά στο πίσω σκαλοπάτι του οχήματος, ένα ταξί που κινούνταν – σύμφωνα με μαρτυρίες – με μεγάλη ταχύτητα, συγκρούστηκε σφοδρά με το όχημα.
Η σύγκρουση ήταν θανατηφόρα για την εργαζόμενη, ενώ τραυματίστηκε και ο επιβάτης του ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια, δηλώνοντας: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Οι εργαζόμενοι έκαναν τη δουλειά τους όταν το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στο όχημα. Η γυναίκα βρισκόταν στο πίσω σκαλοπάτι».
- 13 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 43 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















