ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ: Διορίζονται 394 μόνιμοι του ν. 2643/1998 στο Δημόσιο

Δείτε τους πίνακες κατανομής

Στον κατανομή 394 μονίμων από τους πίνακες επιτυχόντων του ν. 2643/1998 μέσω των προκηρύξεων του ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ) προχωρά με απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Το υπουργείο προχωρά στην κατανομή τριακοσίων ενενήντα τεσσάρων (394) ατόμων από τους πίνακες τοποθετήσεων επιτυχόντων των προστατευομένων του Ν.2643/1998 όπως ισχύει, όπως αυτοί αναρτήθηκαν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. (και ήδη Δ.ΥΠ.Α.) της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Κομοτηνή, της Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, της Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα, της Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, των Κυκλάδων με έδρα τη Σύρο, του Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη, της Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο και της Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν δημοσιευθεί οι οριστικοί πίνακες για τις Πρωτοβάθμιες Επιτροπές για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram