ΔΥΠΑ: Άμεσα προσλήψεις εκπαιδευτών στο ΚΕΚ Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά η προκήρυξη και το έντυπο αίτησης
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από την Δευτέρα 05/12/2022 έως και την Παρασκευή 09-12-2022.

Αναρτήθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση εξειδικευμένου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Χειριστές Σχοινιών και Συστημάτων Διάσωσης», συνολικής διάρκειας 70 ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 12 εθελοντές του Τμήματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Π.Τ.Ε.Ε.Σ.) Θεσσαλονίκης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

  1. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης 73 Ωραιόκαστρο ΤΚ 57013, τηλ 2310-699769) από την Δευτέρα 05/12/2022 έως και την Παρασκευή 09-12-2022, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: [email protected]) ή με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά. Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δεν γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.
  2. Κατά την παραλαβή, τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση του υποψηφίου ελέγχονται και υπογράφονται από τους παραλήπτες ένα προς ένα και αναγράφεται στην αίτηση ο συνολικός αριθμός συνημμένων (σε φύλλα), πλην του φύλλου της αίτησης.
  3. Οι παραλήπτες δεν είναι υπεύθυνοι για την πληρότητα των δικαιολογητικών.

Διαβάστε αναλυτικά σε pdf την απόφαση:

Δείτε την Αίτηση Υποψήφιου Ωρομίσθιου Εκπαιδευτή

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram