Δράση αλληλεγγύης από ΚΥΑΔΑ και ΣΕΔΑ για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

Δράση αλληλεγγύης από ΚΥΑΔΑ και ΣΕΔΑ για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και ο Σύνδεσμος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ) ενώνουν δυνάμεις σε μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025, στους χώρους εργασίας του Δήμου Αθηναίων, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, ενισχύοντας το έργο του ΚΥΑΔΑ.

Δράση Αλληλεγγύης: Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΣΕΔΑ σας ενημερώνει ότι, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διοργανώνει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025 δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, στους χώρους εργασίας του Δήμου Αθηναίων.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, προσφέροντας τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής. Τα προϊόντα πρόκειται να διαμοιραστούν στους ωφελούμενους του Κ.Υ.Α.Δ.Α., ενισχύοντας το έργο του οργανισμού.

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος και το ΔΣ του ΣΕΔΑ καλούν τους συναδέλφους, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας, να συμμετάσχουν, με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας, σε αυτή τη δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και του Δήμου Αθηναίων!

Κάθε δωρεά, ακόμη και η πιο μικρή, είναι πολύτιμη!

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr