“Δράκος” του Περιστερίου: Ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 ετών
Ένοχος κρίθηκε ο 34χρονος “δράκος” του Περιστερίου, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά κοπέλες και ως εκ τούτου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Νωρίτερα, το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα της υπεράσπισης για την εξέταση του και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.
Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο 34χρονος δρούσε στην περιοχή του Περιστερίου, αλλά και σε γύρω συνοικίες και έχει παρενοχλήσει τουλάχιστον 9 νεαρές γυναίκες από τον περασμένο Ιούνιο έως τον Ιανουάριο του 2025, όπου και έγινε η σύλληψή του.
Ο “δράκος” συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/1), όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε ως δόλωμα μία γυναίκα αστυνομικό, την οποία ακολούθησε με κατεβασμένο παντελόνι.
- 7 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
- 7 λεπτά πριν Μόνιμο voucher έως 14.500 ευρώ ανά δικαιούχο για όλα τα ΑμεΑ
- 26 λεπτά πριν Ηλεία: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου







