Δωρεάν περιοδικό για την Υγεία

Θα εκδίδεται από την εκδοτική εταιρεία Larissanet

Η εκδοτική εταιρεία Larissanet, στο πλαίσιο των ειδικών εκδόσεών της (Επιχειρείν, Πρόσωπα, Summer) θα κυκλοφορήσει ένα νέο περιοδικό στο χώρο της Υγείας.

Ο τίτλος του θα είναι «Health today», θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες σε 15.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν σε ιατρικά σημεία που έχουν αναμονή επισκεπτών (π.χ. ιατρικά κέντρα και επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας).

Το περιοδικό θα διανέμεται σε Aθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου 2023, ενώ οι άλλοι μήνες κυκλοφορίας είναι: Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος.

Η κύρια θεματολογία του περιοδικού θα είναι η Υγεία, η Διατροφή και η Ευεξία. Τα θέματα θα σχετίζονται πρωτίστως με την πρόληψη, τις νέες θεραπείες, και τα επιστημονικά νέα για καλύτερη υγεία ενώ θα φιλοξενεί απόψεις ειδικών είτε μέσω αρθρογραφίας είτε μέσω συνεντεύξεων.

Ένα μέρος των θεμάτων θα σχετίζεται με την επιστημονική έρευνα γύρω από τα μικροθρεπτικά συστατικά όπως είναι οι βιταμίνες
και τα μέταλλα.

Το «Health today» θα κυκλοφορεί σε 100 σελίδες κάθε φορά, θα έχει ράχη και γυαλιστερό χαρτί. Σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού είναι ο Θάνος Ξυδόπουλος και αρχισυντάκτης ο Ζήσης Ψάλλας, δημοσιογράφοι υγείας.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Ξυδόπουλος
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram