Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Δρομολόγια - Ημερομηνίες

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές Αθήνας και Θεσσαλονίκης προσφέρει η SKY Εxpress σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, στον απόηχο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Η προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου είναι μια πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας https://www.skyexpress.gr/el σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση για την στήριξη της φοιτητικής και σπουδαστικής κοινότητας ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων στις αντίστοιχες σχολές αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

νεαρή κοπέλα σε αίθουσα αναμονής αεροδρομίου κρατά εισιτήριο και κινητό τηλέφωνο

Δρομολόγια - Ημερομηνίες

Στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας προτίθεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι δικαιούχοι του δωρεάν εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους φοιτητικό πάσο σε ισχύ, η επίδειξη του οποίου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του check in.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Η παροχή δωρεάν εισιτηρίων από / προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα ισχύει, βάσει διαθεσιμότητας, για κρατήσεις θέσεων από 09/03/2023 έως 31/03/2023 για πτήσεις από 10/03/2023 έως 31/03/2023.
  • Η δωρεάν διάθεση ισχύει για προπτυχιακούς φοιτητές έως και 25 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους φοιτητικό πάσο σε ισχύ είτε βεβαίωση σπουδών από δημόσια ή ιδιωτική σχολή. Η επίδειξη του συγκεκριμένου εγγράφου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του check in.
  • Το δωρεάν εισιτήριο ενεργοποιείται με την εισαγωγή του κωδικού SKYSTUDENT στο πεδίο «εκπτωτικό κουπόνι» Καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας έκδοσης του εισιτηρίου θα εμφανίζεται το ποσό των φόρων αεροδρομίου, το οποίο θα μηδενιστεί, όπως περιγράφεται και στο αμέσως επόμενο βήμα.
  • Iσχύει για 1 επιβάτη στην ίδια κράτηση για πτήσεις μονής διαδρομή ή μετ’ επιστροφής (round trip).
  • Κάθε φοιτητής δικαιούται μόνο μία κράτηση.
  • Η παροχή του δωρεάν εισιτηρίου δεν ισχύει για πτήσεις με ανταπόκριση.
  • Δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.
  • Το εισιτήριο δεν αλλάζει, δεν ακυρώνεται, δεν μεταβιβάζεται.
  • Οι φόροι αεροδρομίου αποτελούν μέρος της δωρεάν παροχής και ως εκ τούτου δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης ή μη εμφάνισης
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram