Δολοφονία Σκύδρα: Προθεσμία για απολογία πήρε ο 76χρονος

Δολοφονία Σκύδρα: Προθεσμία για απολογία πήρε ο 76χρονος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 76χρονος που ομολόγησε το άγριο φονικό του 72χρονου συγχωριανού του στη Σκύδρα Πέλλας.

Ο ηλικιωμένος δράστης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Η απολογία του έχει οριστεί για το πρωί της Πέμπτης, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Αυγούστου, όταν ο 76χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 72χρονο σε αγροτεμάχιο της περιοχής, μετά από προσωπικές διαφορές και υποψίες κλοπής.

Η σορός του θύματος εντοπίστηκε μετά από εννέα ημέρες σε παράνομη χωματερή, κατόπιν της ομολογίας του δράστη και υπόδειξης του σημείου από αυτόν στις αρχές.

Οι αρχές έχουν κατασχέσει το όπλο, τα ρούχα και το αυτοκίνητο του δράστη, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί την τοπική κοινωνία. Η προθεσμία για απολογία δίνει στον 76χρονο χρόνο να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία και να προετοιμαστεί νομικά για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr