Δολοφονία Χαλάνδρι: «Κυρία Ρούλα βοήθεια!»

Δολοφονία Χαλάνδρι: «Κυρία Ρούλα βοήθεια!»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παγωμένη είναι η κοινωνία από τη νέα στυγερή γυναικοκτονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8/2025) στο Χαλάνδρι. Μια 47χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα από έναν 28χρονο, ο οποίος της έστησε καρτέρι θανάτου στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα πρόλαβε να φωνάξει στη γειτόνισσά της «Κυρία Ρούλα, βοήθεια, κρατάει μαχαίρι», όμως δεν κατάφερε να σωθεί. Ο δράστης την κατακρεούργησε, καταφέροντάς της 15 μαχαιριές στο πρόσωπο και στον λαιμό, μέχρι που εκείνη κατέρρευσε αιμόφυρτη.

«Βλέπω έναν άνδρα να κυνηγάει μια γυναίκα με μαχαίρι», ήταν η σοκαρισμένη μαρτυρία γείτονα στην κλήση του προς την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον 28χρονο πάνω από το άψυχο σώμα της γυναίκας και τον συνέλαβαν επί τόπου.

Η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό, καθώς πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό ωμής βίας απέναντι σε γυναίκα, μέσα σε δημόσιο χώρο, με τους γείτονες να αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr