Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Πρόταση απαλλαγής για τους τρεις κατηγορούμενους

Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Πρόταση απαλλαγής για τους τρεις κατηγορούμενους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Νέες εξελίξεις καταγράφηκαν στη δίκη για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο, καθώς η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή των τριών νεαρών που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ παράλληλα ζήτησε να εξεταστεί περαιτέρω η πιθανή εμπλοκή του 20χρονου φίλου του δράστη ως απλού συνεργού σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου, γιου ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 20χρονο, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και παραμένει προφυλακισμένος.

Η εισαγγελική τοποθέτηση

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τον ρόλο του πρώτου κατηγορούμενου, φίλου του δράστη, σημειώνοντας ότι τα στοιχεία που προέκυψαν στο δικαστήριο χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Παράλληλα, έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία ούτε για τον ίδιο ούτε για τις δύο συγκατηγορούμενές του, επισημαίνοντας ότι δεν προκύπτει η απαιτούμενη ιδιαίτερη νομική υποχρέωση που απαιτεί ο νόμος για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου», υποστήριξε ο 20χρονος

Στην απολογία του, ο 20χρονος φίλος του δράστη υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα και παρακολούθησε τα γεγονότα χωρίς να έχει γνώση για τις προθέσεις του δράστη.

Όπως ανέφερε, όταν αντιλήφθηκε την επίθεση φοβήθηκε για τη ζωή του και δεν ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, επικαλούμενος πανικό και φόβο. Υποστήριξε ακόμη ότι τις ώρες που ακολούθησαν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και αδυνατούσε να διαχειριστεί όσα είχαν συμβεί.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο δικαστήριο

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η κατάθεση του πατέρα του θύματος, ο οποίος αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και υποστήριξε ότι εγκατέλειψε τον 27χρονο αβοήθητο μετά την επίθεση.

Με έντονη συγκίνηση κατέθεσε και η πρώην σύντροφος του θύματος, η οποία περιέγραψε τις επικοινωνίες που είχε το βράδυ της δολοφονίας, δηλώνοντας πως δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη των γεγονότων.

Η δίκη διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί στις 30 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποδεικτική διαδικασία και να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr