Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις νεκροί σε δύο τροχαία σε Αφίδνες και Νέα Πέραμο
Δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, με συνολικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς, σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Το πιο πρόσφατο συνέβη στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών–Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών, όπου σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ τριών Ι.Χ. αυτοκινήτων. Από τη σφοδρή σύγκρουση τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν. Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό χάος, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα, λόγω των λαδιών που χύθηκαν στο οδόστρωμα.
Λίγες ώρες νωρίτερα, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, είχε σημειωθεί ακόμη ένα δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ύψος της Νέας Περάμου. Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό σε χώρο στάθμευσης. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προκλήθηκε πυρκαγιά στο σημείο.
Μέσα σε λίγες ώρες, δύο τραγωδίες στους δρόμους της Αττικής στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, υπενθυμίζοντας για ακόμη μία φορά τον θλιβερό απολογισμό της ασφάλτου.
- 11 λεπτά πριν Ο φόβος των αναζωπυρώσεων: Μάχη με τις φλόγες για να σωθούν σπίτα – Στάχτη η Αιγιαλεία
- 2 ώρες πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 2 ώρες πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις









