Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Παραδόθηκε 30χρονος με διεθνές ένταλμα

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Παραδόθηκε 30χρονος με διεθνές ένταλμα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, καθώς το πρωί της Πέμπτης (18/12) ένας 30χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, με τις Αρχές να του αποδίδουν την κατηγορία της συνέργειας στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν συλληφθεί, κατόπιν ενταλμάτων της ανακρίτριας, ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα καθώς και επιχειρηματίας από την Αθήνα, φιλικά προσκείμενος σε αυτόν. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία στη διπλή ανθρωποκτονία.

Ο 30χρονος, φίλος του επιχειρηματία που έχει ήδη συλληφθεί, βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών ως πρόσωπο με πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση. Με την παράδοσή του, ο αριθμός των συλλήψεων για το διπλό φονικό ανέρχεται πλέον σε πέντε, καθώς έχουν ήδη προσαχθεί και άλλα δύο άτομα στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr