Διώρυγα Κορίνθου: Εντοπίστηκε σορός άνδρα 60-65 ετών

Συναγερμός σήμανε το πρωί στη Διώρυγα της Κορίνθου, όταν εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 60-65 ετών.
Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των λιμενικών αρχών, που ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβώσουν ποιος είναι ο άνδρας και πώς βρέθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική Αρχή Ισθμίων ενημερώθηκε άμεσα για την παρουσία της σορού μέσα στη διώρυγα.
Στελέχη του Λιμενικού Σώματος έφτασαν στο σημείο τόσο από ξηράς όσο και με περιπολικό σκάφος, το οποίο και ανέσυρε τον άτυχο άνδρα.
Το ύψος του εκτιμάται περίπου στο 1,60 μ., ωστόσο τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα.
Αμέσως μετά, η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Παράλληλα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων –που υπάγεται στο Λιμεναρχείο Κορίνθου– ανέλαβε την προανάκριση, ώστε να αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου αλλά και την ταυτότητα του άνδρα.
Την ίδια στιγμή, έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου, μια εξέταση που αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, καλώντας όσους ενδέχεται να έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.
- 51 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















