ΑΣΕΠ: Έχετε νέο μήνυμα στο PC σας! (3Κ/2018)

Ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Έχετε νέο μήνυμα στο PC σας! (3Κ/2018)
Η Ανεξάρτητη Αρχή εξηγεί το ''πώς'' και το ''γιατί'' των αποτελεσμάτων
ΑΣΕΠ, προκηρύξεις 2019, προσλήψεις 2019, θέσεις εργασίας
Πέτρος Παπαβασιλείου
01/07/2019 | 15:07

Έτοιμη η ειδική εφαρμογή του ΑΣΕΠ για την αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων στους επιλαχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018.

Η Ανεξάρτητη Αρχή θα αρχίσει σταδιακά τις αμέσως προσεχείς ημέρες την αποστολή ενημερωτικών e-mail σε περίπου 30.000 επιλαχόντες που συμμετείχαν στην 3Κ.

Αποδέκτες των σημειωμάτων του ΑΣΕΠ είναι οι υποψήφιοι που είδαν την βαθμολογία τους στα τελικά αποτελέσματα να μειώνεται έστω και 1 μόριο σε σχέση με τα προσωρινά.

Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να εξηγήσει το ''πώς και το γιατί'' των 280.000 λαθών που εντόπισε ανοίγοντας 30.000 αιτήσεις υποψηφίων.

Το ενημερωτικό σημείωμα περιλαμβάνει:

  • Τις αποφάσεις των Συμβούλων του ΑΣΕΠ οι οποίοι διενήργησαν -κατανεμημένοι ανά τμήματα- τον δεύτερο έλεγχο του ΑΣΕΠ ο οποίος αποτέλεσε τη βάση των αλλαγών στην μοριοδότηση των υποψηφίων

Το έγγραφο που θα λάβουν οι υποψήφιοι είναι το απαραίτητο εργαλείο για την σύνταξη σωστής και τεκμηριωμένης Αίτησης Θεραπείας

Σημειώστε ότι αυτή την ώρα έχουν αποσταλεί στο ΑΣΕΠ περί τις 300 Αιτήσεις Θεραπείας, οι οποίες σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ αποτελούν ''ραντεβού στα τυφλά'' με τον διορισμό, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους την τεκμηρίωση του ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αίτηση Θεραπείας είναι ειδικό έντυπο το οποίο παρέχεται από το ΑΣΕΠ. Το workenter έδωσε την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να το κατεβάσουν και να το αποστείλουν στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε: