ΑΣΕΠ: Διορισμός για χιλιάδες επιλαχόντες (3Κ)

Ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Διορισμός για χιλιάδες επιλαχόντες (3Κ)
Ονόματα νέων διοριστέων στην μηχανοργάνωση της Ανεξάρτητης Αρχής
ΑΣΕΠ, φάκελοι, ενημέρωση, 3Κ/2018
Ενενήντα ελεγκτές του ΑΣΕΠ ανοίγουν συνεχώς φακέλους υποψηφίων της 3Κ
Παναγής Γκιόλμας
13/01/2019 | 10:17

Την πόρτα του διορισμού στο δημόσιο ανοίγουν καθημερινά χιλιάδες επιλαχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018.

Τα ευρήματα του ΑΣΕΠ παγιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις ότι η μεγάλη πλειοψηφία των 8.166 θέσεων θα καλυφθεί από επιλαχόντες του διαγωνισμού που «πλασαρίστηκαν» ψηλά στον πίνακα κατάταξης.

Περί τα τέλη της εβδομάδας ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος ελέγχου, χωρίς να έχουν βρεθεί τα ονόματα των 8.166 μόνιμα διοριστέων.

Συνεχίζεται ο έλεγχος νέων φακέλων

Αυτό σημαίνει ότι το ΑΣΕΠ θα μπει, πλέον, σε τρίτο γύρο ελέγχου, «κατεβαίνοντας» συνεχώς στον πίνακα επιλαχόντων, όπως το workenter είχε αποκαλύψει έγκαιρα και με ακρίβεια.

Σημειώστε, ότι ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και χρειάστηκε περισσότερο από έναν μήνα για να ολοκληρωθεί.

Κορυφαία στελέχη του ΑΣΕΠ, που εμπλέκονται ευθέως στη έκδοση των αποτελεσμάτων, δεν μπορούν αυτή την ώρα να εκτιμήσουν τον χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων. Η δυσκολία στην εκτίμηση οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας δεν γνωρίζει πόσοι φάκελοι πρέπει να ανοιχτούν για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 8.166 θέσεων

ΥΓ 1: Καμία πίεση – απ όπου και αν προέρχεται- δεν μπορεί να επισπεύσει την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η διαδικασία έκδοσης, όπως αυτή προβλέπεται στους νόμους για τις προσλήψεις και υλοποιεί το ΑΣΕΠ από την ίδρυση του, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση

ΥΓ 2: Ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων δεν θα εμπλακεί με τις εκλογές, εφόσον, βέβαια, στο πολιτικό σκηνικό δεν προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις

ΥΓ 3: Καμία σύσκεψη συμβούλων ΑΣΕΠ δεν έγινε στην Ανεξάρτητη Αρχή, με αντικείμενο τον χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων. Το καλωσόρισμα και το «μπιζάρισμα» - ενόψει της νέας χρονιάς - του προέδρου ΑΣΕΠ προς τους επικεφαλής τμημάτων δεν είναι σύσκεψη, πόσο μάλλον κρίσιμη.

4 Σχόλια
Stavroula Stavroula's picture
Stavroula Stavroula
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 46η ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Ή ΤΟ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ 1-10?
13/01/2019 | 19:14
Workenter's picture
Workenter
Καλησπέρα, είστε κάπου στην μέση. Ούτε πολύ ψηλά ούτε πολύ χαμηλά.
14/01/2019 | 13:31
batman's picture
batman
Καλησπέρα σας, έχετε καμία νεότερη επίσημη πληροφορία από τη σημερινή διαμαρτυρία ή από κάποια ενημέρωση που θα έδινε ο κ. Πρόεδρος για την τελική ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
15/01/2019 | 11:47
Workenter's picture
Workenter
Καλησπέρα, δυστυχώς όχι αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάποια νεότερη ενημέρωση. Σε περίπτωση που έχουμε θα αναρτήσουμε σχετικό άρθρο.
15/01/2019 | 12:00

Περισσότερα