ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι αιτίες (PDF) που "κόβεται" η αίτηση

Ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι αιτίες (PDF) που "κόβεται" η αίτηση
ΕΓΓΡΑΦΟ: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα πρόσφατων διαγωνισμών
28/02/2020 | 16:30

Σταυρόλεξο για... δυνατούς λύτες αποδεικνύεται η σωστή συμπλήρωση της αίτησης για πρόσληψη στο Δημόσιο.

Το workenter.gr έβαλε στο... μικροσκόπιο τα αποτελέσματα της Υπηρεσίας Ασύλου και ομαδοποίησε τους λόγους απόρριψης των υποψηφίων.

Σημειώστε:

  • Ο πρώτος λόγος απόρριψης είναι η έλλειψη επικυρώσεων στα διάφορα έγγραφα τα οποία απαιτούνται να καταθέσει ο υποψήφιος. Η παρα-φιλολογία που έχει αναπτυχθεί και που διαδίδεται με... ρουλεμάν στο διαδίκτυο ότι τάχα δεν απαιτείται επικύρωση αποδεικνύεται μοιραία για τους υποψηφίους.
  • Ο δεύτερος λόγος είναι η έλλειψη αποδεκτού τίτλου σπουδών και αναγνωρισμένων πτυχίων ξένων γλωσσών.

Με δήλωσή του στο workenter.gr o υπεύθυνος της επαγγελματικής υπηρεσίας συμπλήρωσης αιτήσεων weconsult, κ. Ευθύμης Σαλόγιαννος, επισημαίνει:

"Η τύχη της αίτησης και ο διορισμός ή μη των υποψηφίων κρύβεται στις λεπτομέρειες και σε πράγματα που οι υποψήφιοι θεωρούν αυτονόητα ή δεδομένα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα αποδεικνύονται και κατοχυρώνονται με κωδικούς, υπογραφές και σφραγίδες".

Για ανάλογες αιτίες "κόβονται"αιτήσεις ή μειώνονται τα μόρια για προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού που διενεργεί το ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση των αιτήσεων, προσκομμίζοντας τα απαραίτητα κάθε φορά δικαιολογητικά, με παράλληλη σωστή αναγραφή τους στο έντυπο της αίτησης ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.  

asylo.png

Media Folder 

Έγκυρες αιτήσεις, τώρα, στη weconsult

Υποψήφιοι απ΄ όλη την Ελλάδα μπορούν τώρα να επικοινωνούν με τη weconsult, την επαγγελματική υπηρεσία συμπλήρωσης αιτήσεων, για να κατοχυρώσουν ορθή και έγκυρη συμμετοχή στους διαγωνισμούς προσλήψεων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη weconsult (3 γραμμές):

  • 211 9555 010
  • 211 9555 055
  • 211 9555 060  

Δείτε επίσης, πατώντας ΕΔΩ