Προσλήψεις για ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό

Αποτελέσματα Διαγωνισμών
Προσλήψεις για ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό
Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για τα νοσοκομεία Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίου - Βγήκε και ΝΕΑ προκήρυξη
05/10/2018 | 15:55

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο, (5/10), η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, με την οποία γνωστοποιεί ότι διαθέτει 26 θέσεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικεύσεων στα νοσοκομεία της αρμοδιότητάς της.

Σημειώνεται ότι η ίδια ΥΠΕ έχει, ήδη, εκδόσει τα αποτελέσματα -συγκεντρωτικά, ανά φορέα και ειδικότητα- για τις προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού.

  • Τα αποτελέσματα, (δείτε ΕΔΩ), αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) και σχετίζονται με τις ειδικότητες του κλάδου (νοσηλευτές, διοικητικοί, παραϊατρικοί, βοηθητικό προσωπικό κλπ).

Διαβάστε επίσης:

3 Σχόλια
LITSA's picture
LITSA
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!!!!!!!
06/10/2018 | 23:04
Dimitris Dardamanis's picture
Dimitris Dardamanis
Τα αποτελεσματα για το επικουρικο προσωπικο πλην γιατρων ειναι θεσεις τις οποιες εχουν διοριστει ατομα η οταν φυγει καποιος να πας εσυ στην θεση του Ευχαριστω εκ των προτερων.
07/10/2018 | 19:25
Workenter's picture
Workenter
Όταν φύγει κάποιος ή εάν δημιουργηθέι ανάγκη.
09/10/2018 | 14:05