ΑΣΕΠ (1K/2019): Ποιοι θα στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά

Αποτελέσματα Διαγωνισμών
ΑΣΕΠ (1K/2019): Ποιοι θα στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά
Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την ανακοίνωση
ΑΣΕΠ, προκηρύξεις 2019, προσλήψεις 2019, θέσεις εργασίας
Μυρτώ Αντωνακοπούλου
23/08/2019 | 16:50

Αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ οι πίνακες με τα ονόματα των υποψηφίων που πρέπει να στείλουν φάκελο με δικαιολογητικά (προκήρυξη 1Κ/2019). 

Οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ θα πρέπει να καταθέσουν συστημένη επιστολή, η οποία θα περιλαμβάνει:

  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.
  • Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Διεύθυνση:

Ο φάκελος θα πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση: "ΑΣΕΠ Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την προκήρυξη 1Κ/2019, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10".

Προθεσμία:

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 26 Αυγούστου 2019 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε αναλυτικά ολόκληρη την ανακοίνωση. 

Δείτε τα αποτελέσματα
PDF icon
anakoinosi-_prokiryxi_1k_2019_-_prosklisi_ypovolis_dikaiologitikon_-_katigories_pe_te.pdf
2 Σχόλια
anna_87's picture
anna_87
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...?ΣΚΕΤΟΣ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ...?ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 2Κ/2019 ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝ?ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ site. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
24/08/2019 | 19:03
Workenter's picture
Workenter
Το ΑΣΕΠ ζητάει την αποστολή φακέλου από τους υποψηφίους με σκοπό να αναρτήσει τους πίνακες με την μοριοδότηση των υποψηφίων. Αν δεν γίνει ο έλεγχος των φακέλων δεν μπορούν να ολοκληρωθούν οι πίνακες. Ενστάσεις θα γίνουν κανονικά μετά την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν μοριοδότηση για τις αιτήσεις των οποίων ο φάκελος έχει ελεγχθεί.
02/09/2019 | 13:16