Δήμος Αθηναίων: Καταρρέουν τα ταβάνια στα ιατρεία – ΕΙΚΟΝΕΣ
Καταρρέουν τα ταβάνια στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων.
Την Δευτέρα (15/9) κατέρρευσε τμήμα της οροφής στα δημοτικά ιατρεία του Νέου Κόσμου. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς από κάτω και δεν θρηνήσαμε θύματα.
Ωστόσο, η κατάσταση στα κτήρια των δημοτικών ιατρείων του 2ου διαμερίσματος του Δ. Αθηναίων είναι τραγική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί ανάλογο γεγονός.

Δήμος Αθηνών: Τι λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων με ανακοίνωσή του -που υπογράφουν ο πρόεδρος Βασίλης Πολυμερόπουλος και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Χρυσανθακόπουλος– επισημαίνει τα έντονα προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων, δεδομένου ότι πολλά κτήρια που στεγάζουν δημοτικές υπηρεσίες βρίσκονται υπό εγκατάλειψη, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων και πολιτών.
Παράλληλα, καλούν τη δημοτική αρχή να παρέμβει άμεσα είτε επισκευάζοντας τα κτήρια, είτε βρίσκοντας νέα και ασφαλή για να στεγάσει τις υπηρεσίες της.
- 1 λεπτό πριν Κεραμέως: Το φύλο δεν μπορεί να επηρεάζει τον μισθό – Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας
- 9 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή
- 17 λεπτά πριν Καιρός: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
















