Δικογραφία σε 43χρονο για απειλητικά σχόλια κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου στα social media

Δικογραφία σε 43χρονο για απειλητικά σχόλια κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου στα social media

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δικογραφία σε βάρος 43χρονου σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος, έπειτα από καταγγελία για ανάρτηση με υβριστικό και προτρεπτικό σε βία περιεχόμενο κατά της Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η υπόθεση ξεκίνησε ύστερα από έγκληση που υποβλήθηκε σε βάρος διαχειριστή λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός φέρεται να δημοσίευσε σχόλιο με υβριστικό και προτρεπτικό σε βία περιεχόμενο κάτω από αναρτημένο απόσπασμα συνέντευξης πολιτικού προσώπου σε εφημερίδα.

Ακολούθησε αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε αλληλογραφία με την εταιρεία διαχείρισης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης καθώς και με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου. Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε 43χρονος ημεδαπός ως διαχειριστής του επίμαχου λογαριασμού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για τα αδικήματα της προσβολής αρχηγού πολιτικού κόμματος, της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια και της εξύβρισης πολιτικού προσώπου.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr