Δίκη Τεμπών: Σε 10 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση – Δεν εμφανίστηκαν οι μάρτυρες
Μέσα σε περίπου δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε η σημερινή, 33η συνεδρίαση για τη δίκη των Τεμπών στη Λάρισα, καθώς οι μάρτυρες που επρόκειτο να εξεταστούν δεν προσήλθαν τελικά στο δικαστήριο.
Η ακροαματική διαδικασία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, με νέες καταθέσεις συγγενών θυμάτων, ωστόσο η απουσία των μαρτύρων οδήγησε σε πρόωρη ολοκλήρωση της συνεδρίασης.
Στο εδώλιο βρίσκονταν οι δύο κατηγορούμενοι, Παύλος Κουζής και Σπυρίδων Πατέρας.
Γιατί δεν εμφανίστηκαν οι μάρτυρες
Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας έγινε γνωστό ότι είχε προηγηθεί συνεννόηση προκειμένου να προσέλθουν στο δικαστήριο δύο συγγενείς θυμάτων και να καταθέσουν.
Τελικά, κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα.
Δικηγόρος ενημέρωσε το δικαστήριο ότι από το προηγούμενο βράδυ είχε προκύψει πρόβλημα που καθιστούσε αδύνατη τη μετακίνησή τους στη Λάρισα.
Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρχε διαθέσιμος μάρτυρας για να εξεταστεί και η διαδικασία δεν μπορούσε να συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί.
Δυσφορία από την πρόεδρο
Η εξέλιξη προκάλεσε τη δυσφορία της προέδρου του δικαστηρίου, καθώς οι υπόλοιποι παράγοντες της δίκης είχαν προσέλθει κανονικά για τη συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.
Χωρίς, ωστόσο, την παρουσία των μαρτύρων, η 33η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σχεδόν αμέσως, έχοντας διαρκέσει περίπου δέκα λεπτά.
Πότε συνεχίζεται η δίκη
Η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται να συνεχιστεί η εξέταση μαρτύρων.
Η σημερινή εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά τις καταθέσεις συγγενών θυμάτων στη δικαστική αίθουσα της Λάρισας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση των Τεμπών.
- 1 λεπτό πριν Κυριακή Γρίβα: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο – Πότε ορίστηκε η νέα ημερομηνία
- 5 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: «Φέσι» άνω των 11 εκατ. ευρώ από κύκλωμα με εικονικές εταιρείες
- 14 λεπτά πριν Δίκη για Τέμπη: Πρόωρη λήξη συνεδρίασης λόγω απουσίας μαρτύρων









