Δίκη Γρίβα: «Αν ήξερα, θα του είχα προκαλέσει μόνιμη αναπηρία!» – Σοκάρει ο πατριός της Κυριακής

Με γκρίζα χρώματα περιέγραψαν τον χαρακτήρα του 40χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα ο πατριός και η αδελφή της άτυχης 29χρονης, καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Δείτε επίσης:Εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών σε σπίτια στον Άγιο Δημήτριο και Δάφνη
Ο πατριός της Κυριακής τόνισε πως ο κατηγορούμενος ήταν χειριστικός, τεμπέλης και ζηλιάρης, αποκόπτοντας την από φίλους και οικογένεια. «Έπαιρνε τα λεφτά της, την είχε απομονώσει από όλους, ήταν σπάνια η ζήλια του. Αν ήξερα ότι την κακοποιούσε, θα του είχα προκαλέσει εγώ ολική αναπηρία», είπε χαρακτηριστικά. Περιγράφοντας την Κυριακή ως «άγγελο κανονικό», ανέφερε πως η 29χρονη ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά ο ίδιος είχε ενστάσεις για τον κατηγορούμενο, αναφέροντας πως δεν εργαζόταν, ζούσε με επιδόματα και ζήλευε υπερβολικά.
Ο πατριός εξήγησε πως η Κυριακή είχε επιχειρήσει να φύγει από τη σχέση, αλλά εκείνος την πίεζε να επιστρέψει, ενώ ανέφερε πως γνώριζε για εντάσεις και καβγάδες μεταξύ τους, χωρίς να γνωρίζει για κακοποιητικές συμπεριφορές.
Η κατάθεση της αδελφής της Κυριακής Γρίβα
Η αδελφή της, Αλεξάνδρα, περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως απόλυτα κτητικό και χειριστικό, αναφέροντας πως απομόνωσε την Κυριακή από την οικογένεια και το περιβάλλον της. «Την ζήλευε παθολογικά, την παρακολουθούσε συνεχώς, ήθελε να την έχει συνεχώς δίπλα του», κατέθεσε, προσθέτοντας πως η Κυριακή στην αρχή τον αγάπησε, αλλά στη συνέχεια φοβόταν.
Η Αλεξάνδρα αποκάλυψε περιστατικά σωματικής βίας, αναφέροντας πως είχε δει την αδελφή της με μελανιές, ενώ επισήμανε πως ο κατηγορούμενος είχε φροντίσει να απομονώσει την Κυριακή από φίλους και οικογένεια, ελέγχοντας κάθε επικοινωνία της.
«Η ζήλια του τον οδήγησε στο έγκλημα»
Η αδελφή της Κυριακής τόνισε πως η ζήλια του κατηγορουμένου ήταν τόσο έντονη, που αν δεν τη σκότωνε εκείνη τη μέρα, θα το έκανε αργότερα, ενώ ανέφερε πως οι υποτιθέμενες ψυχολογικές διαταραχές που επικαλείται για να πετύχει ελαφρυντικά δεν ισχύουν.
Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου 2024, συγκλονίζει την κοινωνία, με την οικογένεια του θύματος να ζητά δικαίωση για την αδικοχαμένη 29χρονη.
- 2 λεπτά πριν Αυξήσεις συντάξεων στο Δημόσιο: Ποιοι θα λαμβάνουν έως το 80% των αποδοχών τους
- 5 λεπτά πριν Καλαμάτα: Στον Ανακριτή ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του – Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες
- 18 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις















