Δίκη για τα Τέμπη: Λιποθύμησε ο Πάνος Ρούτσι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στη Λάρισα, όταν ο Πάνος Ρούτσι αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα το ΕΚΑΒ.
Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και οι διασώστες παρείχαν στον Πάνο Ρούτσι τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η μεταφορά του στο νοσοκομείο
Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ καταγράφηκε σε βίντεο του onlarissa. Στα πλάνα διακρίνεται το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο, καθώς και οι διασώστες κατά τη μεταφορά του Πάνου Ρούτσι.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν στο λιποθυμικό επεισόδιο.
- 50 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: 1.838 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο με δύο προκηρύξεις
- 1 ώρα πριν ΑΑΔΕ: Στο «σφυρί» 69 ακίνητα για χρέη – Έρχονται πλειστηριασμοί και νέα ρύθμιση έως 120 δόσεις
- 2 ώρες πριν Επικουρικές συντάξεις: Πού «κολλάνε» οι απονομές και πώς υπολογίζεται το ποσό πριν και μετά το 2015









