Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Συγγνώμη ζήτησε η 36χρονη κατηγορούμενη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»
Σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, απολογείται η κατηγορούμενη, η οποία έχει ανέβει στην έδρα, ενώ παρούσα στο δικαστήριο είναι και η Ιωάννα που περιμένει απαντήσεις.

Σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, απολογείται η κατηγορούμενη, η οποία έχει ανέβει στην έδρα, ενώ παρούσα στο δικαστήριο είναι και η Ιωάννα που περιμένει απαντήσεις.

Δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα, υποστήριξε η 36χρονη κατηγορούμενη που το πρωί της 20ης Μαϊου 2020 είχε περιλούσει με βιτριόλι την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλλθέα που στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας που εργάζονταν. 

Με μία συγγνώμη ξεκίνησε η απολογία της 36χρονης κατηγορούμενης Εφης Κακαράντζουλας προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου, γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου», είπε η κατηγορούμενη.

Οι κουβέντες της προκάλεσαν την αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας ο οποίος ακούστηκε να σχολιάζει ειρωνικά: «νιάου».

Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε: «Το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία».

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου υπέβαλε γραπτώς στο δικαστήριο αυτοτελή ισχυρισμό για τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κανένα παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία» είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να αποφασίσει επί του αιτήματος κλήτευσης των μαρτύρων.

Μετά τη διακοπή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;».

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων. 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram