Διήμερο κινητοποιήσεων στην υγεία
Σε πανελλαδική απεργία αύριο, 18 Μαρτίου, προχωρούν οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας έπειτα από απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 12:00 π.μ. στο υπουργείο Υγείας.
Παράλληλα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική πανυγειονομική απεργία για την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, με στάση εργασίας στην Αττική 8:00 – 15:00 και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο υπουργείο Υγείας.
Γιατροί και νοσηλευτές ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.
«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας, μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και ανθρώπινα ωράρια», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.
- 2 λεπτά πριν Θερινές εκπτώσεις: Η ακρίβεια «έκοψε» τον τζίρο – Στο όριο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- 6 λεπτά πριν Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για επτά ειδικότητες με έξι προκηρύξεις
- 12 λεπτά πριν Σύνταξη για ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ: Πότε μπορούν να αποχωρήσουν με 40 χρόνια ασφάλισης








