Διάρρηξη – Φιλοθέη: Κοσμήματα 1 εκατ. από κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας
Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα έπεσε θύμα ληστείας κόρη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία είναι περίπου 60 ετών, στη Φιλοθέη. Οι δράστες φέρονται να εισήλθαν στο σπίτι της, το απόγευμα της 26η Δεκεμβρίου, αφού παραβίασαν ένα από τα παράθυρά του.
Αφού ερεύνησαν τους χώρους της μονοκατοικίας, εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μετρητά ύψους 30.000 έως 40.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας που εκτιμάται ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
- 3 λεπτά πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 4 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 18 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









