Διαμαντής Καραναστάσης: Παραιτήθηκε από βουλευτής – «Επιστρέφω στον Πολιτισμό»
Με μια εκτενή και ιδιαίτερα προσωπική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο εκλεγμένος με την «Πλεύση Ελευθερίας» Διαμαντής Καραναστάσης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα, δηλώνοντας πως «επιστρέφει στον Πολιτισμό».
Ο Καραναστάσης, αναφερόμενος στους λόγους της απόφασής του, τόνισε ότι η ανοχή του «στη βρομιά» —όπως χαρακτηριστικά έγραψε— έχει εξαντληθεί, ενώ υπογράμμισε ότι το κίνητρό του για την ενασχόλησή του με την πολιτική ήταν ο Πολιτισμός, τον οποίο υπηρέτησε με κάθε δυνατό τρόπο κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε βαθιά ευγνωμοσύνη, μιλώντας για «απόλυτη εμπιστοσύνη» από την πλευρά της και περιγράφοντάς τη ως «μοναδικό πολιτικό θηρίο» και «σπάνια γυναίκα» με την οποία δημιούργησαν «πυρηνικές εκρήξεις» στον πολιτικό χώρο.
Στην ανάρτησή του σημείωσε ότι ο κύκλος των τελευταίων σχεδόν δέκα ετών έχει κλείσει για εκείνον, τονίζοντας πως συνεχίζει πλέον αποκλειστικά στην τέχνη του. Ευχαρίστησε συνεργάτες, φίλους και το προσωπικό της Βουλής, ενώ υποστήριξε πως παίρνει την απόφαση «με την ίδια δύναμη» με την οποία μπήκε στο Κοινοβούλιο.
«Εγώ, όπως με έβαλα στη Βουλή, έτσι και με βγάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας: «Επιστρέφω στον Πολιτισμό. Αν δεν έχεις χαρά, δεν είσαι ούτε του καπνού σκιά».
- 4 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ
- 28 λεπτά πριν ΟΑΣΘ: Βγήκε η προκήρυξη για 171 προσλήψεις οδηγών – Δείτε τα προσόντα
- 29 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2026: Αύριο (25/6) οι βαθμολογίες – Πώς θα τις δείτε online και με SMS


















