Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο

Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Hellenic Train γνωστοποίησε στο επιβατικό κοινό ότι από τις 20:59 έως και τις 21:26 διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς – Κιάτο, ύστερα από εντολή της Πυροσβεστικής και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, προκλήθηκαν οι εξής τροποποιήσεις στα δρομολόγια:

  • Η αμαξοστοιχία 2300 (Πειραιάς – Κιάτο), με 140 επιβάτες, παρέμεινε στον Σταθμό Άνω Λιοσίων και αναχώρησε με καθυστέρηση 26 λεπτών.
  • Η αμαξοστοιχία 1329 (Κιάτο – Πειραιάς), με 110 επιβάτες, σταμάτησε στον Σταθμό Ασπροπύργου και αναχώρησε με 54 λεπτά καθυστέρηση.
  • Η αμαξοστοιχία 2301 (Κιάτο – Πειραιάς), με 50 επιβάτες, παρέμεινε στον Σταθμό Μεγάρων και αναχώρησε με καθυστέρηση 4 λεπτών.

Εξαιτίας του περιστατικού, εκτιμάται ότι θα σημειωθούν σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων στη γραμμή Κιάτο – Πειραιάς – Κιάτο.

Η Hellenic Train βρισκόταν σε συνεχή συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, τους οποίους ευχαριστεί για την κατανόηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr