Δέντρο ξεριζώθηκε από τη νεροποντή στην Αθήνα
Ένα δέντρο ξεριζώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, λόγω της ισχυρής νεροποντής στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας οδηγός μοτοσικλέτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γαμβέτα και Εμμανουήλ Μπενάκη, όταν το δέντρο έπεσε πάνω του. Ευτυχώς, σώθηκε από θαύμα, καθώς την ώρα της πτώσης βρισκόταν κοντά ένα αυτοκίνητο, το οποίο απορρόφησε την πρώτη δύναμη της πτώσης, αποτρέποντας σοβαρότερο τραυματισμό.
Ωστόσο, ο κορμός του δέντρου έπεσε με δύναμη πάνω στο ίδιο το ΙΧ, στο οποίο βρισκόταν ο οδηγός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί προσωρινά.
Η έντονη νεροποντή προκάλεσε χάος στους δρόμους της Αθήνας, με μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό και την Αττική Οδό.
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο









