Δεν θα παραστεί ο Αντώνης Σαμαράς στην παρουσίαση Στυλιανίδη
Απουσία-μήνυμα από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Ωδείο Αθηνών. Ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να μην δώσει το «παρών», με πηγές να μιλούν για «προσωπική επιλογή» και όχι για τυπικούς «προσωπικούς λόγους».
Η διατύπωση αυτή ερμηνεύεται ως ένδειξη του κλίματος που επικρατεί στην πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ενώ καθοριστικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε και η πληροφορία περί σύντομης παρέμβασης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην εκδήλωση, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα, ενώ χειροκροτήματα συνόδευσαν και την είσοδο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν χειραψία, παρουσία υπουργών, βουλευτών και του προέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.
Το βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη έχει τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου».
- 53 λεπτά πριν Ο φόβος των αναζωπυρώσεων: Μάχη με τις φλόγες για να σωθούν σπίτα – Στάχτη η Αιγιαλεία
- 2 ώρες πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 2 ώρες πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις








