ΔΕΗ: Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ για 23 ειδικότητες – Στείλτε βιογραφικό

ΔΕΗ: Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ για 23 ειδικότητες – Στείλτε βιογραφικό
Πηγή φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ για 23 ειδικότητες σε τρεις περιοχές της χώρας. Δείτε ποιους αφορά, πού βρίσκονται οι θέσεις εργασίας και πότε λήγουν οι αιτήσεις.

Η ΔΕΗ ενισχύει το προσωπικό της με νέες θέσεις εργασίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης σε υποψηφίους διαφορετικών επαγγελματικών ειδικοτήτων.

Οι προσλήψεις αφορούν συνολικά 23 ειδικότητες, με τις διαθέσιμες θέσεις να καλύπτουν τομείς όπως η διαχείριση ενέργειας, οι πωλήσεις, το marketing, η εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών, η επικοινωνία και οι λειτουργίες παραγωγής.

Παράλληλα, η ΔΕΗ προχωρά σε ξεχωριστή διαδικασία για την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου ημερομίσθιου προσωπικού στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου, στην Κρήτη.

Προσοχή στις προθεσμίες: Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται σταδιακά, από τις 14 έως τις 26 Οκτωβρίου 2026, ανάλογα με την ειδικότητα.

ΔΕΗ: Οι 23 ειδικότητες για τις νέες προσλήψεις

Αναλυτικά, οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στις αγγελίες της ΔΕΗ είναι:

Διαχείριση ενέργειας

  • European PXs Spot Trading & PPA Operations & Control Specialist
  • HEnEx Power & Gas Markets Transaction Operations & Control Specialist

Εταιρική επικοινωνία

  • Communication Associate

Λειτουργίες παραγωγής

  • OT System Design & Development Engineer

Πωλήσεις

  • Store Sales Consultant
  • Junior Project Manager – Commercial BU
  • Commercial Processes Administrator
  • Commercial Coordination Supervisor – Corporate Customers

Marketing και προϊόντα

  • Digital Product Manager
  • Go-To-Market Associate
  • Commercial Propositions & Services Design Supervisor
  • User Experience & Martech Projects Specialist

Διαχείριση πελατών

  • Partner Collections Portfolio Administrator
  • Portfolio Administrator – Corporate Receivables Collections
  • Credit Analyst
  • Junior Collections Portfolio Analyst – Partners
  • Credit & Settlement Monitoring Specialist
  • Collections Portfolio Analysis Associate
  • Business Analyst – Commercial BU
  • Portfolio Administrator – Overdue Receivables
  • Junior Collections Portfolio Analyst
  • Portfolio Associate – Bad Debt

Έκτακτο προσωπικό

  • Ανειδίκευτο ημερομίσθιο προσωπικό στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου

ΔΕΗ: Σε ποιες 3 περιοχές γίνονται προσλήψεις

Οι νέες θέσεις εργασίας κατανέμονται σε τρεις περιοχές της Ελλάδας:

  • Αττική: Θέσεις σε διαχείριση ενέργειας, επικοινωνία, παραγωγή, πωλήσεις, marketing και διαχείριση πελατών.
  • Θεσσαλονίκη: Θέσεις Commercial Processes Administrator και Portfolio Administrator – Overdue Receivables.
  • Κρήτη: Πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου ημερομίσθιου προσωπικού στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου.

Σημειώνεται ότι για τη θέση Store Sales Consultant δεν προσδιορίζεται περιοχή στο διαθέσιμο απόσπασμα της αγγελίας.

ΔΕΗ: Πότε λήγουν οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέξουν τις καταληκτικές ημερομηνίες, καθώς κάθε αγγελία προβλέπει διαφορετική προθεσμία.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις λήγουν:

  • 14 Οκτωβρίου: Commercial Coordination Supervisor και Portfolio Associate – Bad Debt.
  • 16 Οκτωβρίου: User Experience & Martech Projects Specialist, Portfolio Administrator – Overdue Receivables και Junior Collections Portfolio Analyst.
  • 19 Οκτωβρίου: Junior Project Manager, Commercial Processes Administrator, Go-To-Market Associate και Commercial Propositions & Services Design Supervisor.
  • 20 Οκτωβρίου: Δύο θέσεις διαχείρισης ενέργειας και τρεις θέσεις διαχείρισης πελατών.
  • 21 Οκτωβρίου: Digital Product Manager.
  • 22 Οκτωβρίου: Credit Analyst, Junior Collections Portfolio Analyst – Partners και έκτακτο προσωπικό στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου.
  • 26 Οκτωβρίου: Communication Associate, OT System Design & Development Engineer, Store Sales Consultant και δύο θέσεις διαχείρισης πελατών.

ΔΕΗ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση για τις 23 ειδικότητες

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τις προσλήψεις στη ΔΕΗ μπορούν να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα προσόντα, την επαγγελματική εμπειρία και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της επιχείρησης.

Για τις εταιρικές θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιλέξουν την αντίστοιχη αγγελία στην ενότητα «Ευκαιρίες Καριέρας».

Για την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου, οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ξεχωριστής ανακοίνωσης.

Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΔΕΗ:

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: enimerosi@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies