"Χτυπήστε" τώρα διορισμό στην περιοχή σας

Πως θα το πετύχετε
Στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" μπορείτε να επιλέξετε τον κλάδο που σας "ακουμπά"

"Χτυπήστε" διορισμό τώρα στην περιοχή που διαμένετε.

Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε εάν παίρνετε προκηρύξεις εστιασμένες στην ειδικότητα και την περιφερειά σας.

Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιείτε την εντοπιότητα, που αποτελεί το Νο1 κριτήριο για την επιλογή.

Η νέα υπηρεσία του workenter.gr "Διορισμός ΤΩΡΑ" φτιάχτηκε γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Να γίνεστε εσείς αποδέκτες μόνο των προκηρύξεων που αφορούν τον κλάδο, την ειδικότητα και την περιοχή σας. 

Η προσφορά αυτή ενισχύεται με αποκλειστικές προκηρύξεις εποχικού προσωπικού, που πρόκειται άμεσα να εκδοθούν, αλλά και μονίμων υπαλλήλων.

Οι κλάδοι και πως λειτουργούν

Στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" μπορείτε να επιλέξετε τον κλάδο που σας "ακουμπά", ενώ την ίδια ώρα σε αναδυόμενο παράθυρο βλέπετε τις ειδικότητες που αντιστοιχούν στον επιλεγόμενο κλάδο.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι δεν θα πάρετε "στενά" τις προκηρύξεις της ειδικότητάς σας, αλλά ολόκληρου του κλάδου, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα για πιθανή συμμετοχής σας σε θέση επικουρίας. 

Παραδείγματα

Οι Οδηγοί είναι καλό να δηλώσουν και τον κλάδο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου. Γιατί πολλές από τις θέσεις αυτές κρίνονται στα επικουρικά προσόντα. Δηλαδή, εφόσον οι θέσεις Χειριστών Μηχανημάτων Έργου δεν καλυφθούν από αυτούς που διαθέτουν τις ειδικές άδειες, μπορεί ένας Οδηγός που έχει δίπλωμα κατηγορίας να δηλώσει θέση, ποντάροντας στο γεγονός ότι, λόγω εντοπιότητας, οι θέσεις δεν θα καλυφθούν και θα μπει και αυτός στην τελική επιλογή.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΥΕ θα πρέπει να δηλώσουν όλους τους κλάδους ΥΕ, δεδομένου ότι η εμπειρία γίνεται σχεδόν σε όλους τους διαγωνισμούς δεκτή από όπου κι αν προέρχεται, ότι αντικειμένου κι αν είναι. Το ίδιο ισχύει και για υποψηφίους που διεκδικούν τεχνικές θέσεις διαφόρων ειδικεύσεων.

  • Κάντε τώρα ΕΔΩ την εγγραφή σας στην νέα υπηρεσία
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram