«Χτυπά» ξανά η κακοκαιρία: Οι τρεις ώρες που θα δοκιμαστεί η Αττική

«Χτυπά» ξανά η κακοκαιρία: Οι τρεις ώρες που θα δοκιμαστεί η Αττική

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε νέο κύκλο κακοκαιρίας εισέρχεται η χώρα τα επόμενα 24ωρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της επικράτειας, συμπεριλαμβανομένης της Αττική.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργος Τσατραφύλλιας, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σε τρεις διακριτές φάσεις στην Αττική: την Πέμπτη το μεσημέρι, το πρωί του Σαββάτου και από το απόγευμα της Κυριακής και μετά.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του, εφόσον τα προγνωστικά στοιχεία διατηρηθούν και δεν υπάρξουν σημαντικές μεταβολές, η πρωτεύουσα αναμένεται να επηρεαστεί χωρίς ιδιαίτερη ένταση, καθώς η συνολική ποσότητα βροχής δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 50 τόνους για όλη τη διάρκεια των φαινομένων.

Ο μετεωρολόγος υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι η τελική εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την τροχιά και τη δυναμική ενίσχυση των βαρομετρικών χαμηλών στις ελληνικές θάλασσες, τονίζοντας πως, παρά τις έως τώρα εκτιμήσεις, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version