Χρήστος Μάστορας: Στο αυτόφωρο για oδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Χρήστος Μάστορας: Στο αυτόφωρο για oδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο δικαστήριο αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο Χρήστος Μάστορας, για την υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ στην περιοχή της Ομόνοια, η οποία είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον τον Φεβρουάριο του 2025.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2025, έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται αρχικά να επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε επόμενο μπλόκο.

Η δικογραφία και οι κατηγορίες

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση εκδικάζεται στο Αυτόφωρο Δικαστήριο της Αθήνας. Ο Χρήστος Μάστορας αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αδικήματα που προέκυψαν μετά τη σύλληψή του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε καθυστερήσει λόγω δύο αναβολών: η πρώτη εξαιτίας τραυματισμού αστυνομικού που επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας και η δεύτερη λόγω προβλήματος υγείας του καλλιτέχνη.

Η σημερινή διαδικασία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, καθώς αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης για μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version