Χωρίς Τζούριτσιτς ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με Σαχτάρ
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην Κρακοβία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αντιμετώπιζε πρόβλημα στη γάμπα πριν από το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς, ωστόσο «έσφιξε τα δόντια» και αγωνίστηκε κανονικά. Τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά η βελτίωση δεν ήταν η αναμενόμενη.
Μετά από εισήγηση του ιατρικού τιμ, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, ώστε να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή.
Ο Ρουί Βιτόρια καλείται πλέον να καλύψει το κενό στο αρχικό σχήμα, με τον Ανάς Ζαρουρί να αποτελεί βασική εναλλακτική, καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς και έχει ήδη προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.
- 16 λεπτά πριν Τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Μηχανή παρέσυρε ζευγάρι με παιδί
- 36 λεπτά πριν Γιώργος Μαζωνάκης: Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί
- 45 λεπτά πριν Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νίκαια και Κερατσίνι: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου









