Χωρίς ρεύμα η μισή Λάρισα: Δεκάδες εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ – Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα η μισή Λάρισα: Δεκάδες εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ – Τι συνέβη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα, αφήνοντας σχεδόν τη μισή πόλη χωρίς ρεύμα.

Οι πρώτες διακοπές εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 7:00 το πρωί και επηρέασαν πολλές συνοικίες αλλά και επιχειρήσεις, προκαλώντας έντονη αναστάτωση. Η βλάβη διήρκεσε περίπου 30 με 45 λεπτά, δημιουργώντας σημαντικά ζητήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 14 κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ που ακινητοποιήθηκαν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος. Το περιστατικό απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν έγινε γνωστό από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απρόσμενο συμβάν προκλήθηκε από… ένα πουλί, το οποίο ενεργοποίησε το σύστημα προστασίας στον υποσταθμό υψηλής τάσης στη συνοικία Λειβαδακίου.

Καθώς η βλάβη αντιμετωπίστηκε ταχύτατα, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά λίγο πριν από τις 8:00, επαναφέροντας την ομαλότητα στους δρόμους και στις επιχειρήσεις της πόλης. Οι κάτοικοι πάντως δεν έκρυψαν την ανησυχία τους, καθώς το συμβάν συνέβη σε ώρα αιχμής.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr