Χανιά: Βρέθηκε μετά από 6 μήνες ο 33χρονος γιατρός – «Κλειδί» η νεκροψία

Χανιά: Βρέθηκε μετά από 6 μήνες ο 33χρονος γιατρός – «Κλειδί» η νεκροψία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου στα Χανιά, μετά τον εντοπισμό σορού το απόγευμα της Πέμπτης (21/05) σε απομονωμένη περιοχή του Αποκόρωνα.

Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Τζιτζιφές, σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που καθιστά δύσκολη την άμεση ταυτοποίηση.

Σημαντικό: Για να βλέπεις πρώτος παρόμοια θέματα, μπες ΕΔΩ και κάνε τικ στο τετραγωνίδιο του workenter.gr! 

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον αγνοούμενο γιατρό, καθώς ο ρουχισμός της σορού φαίνεται να ταιριάζει με εκείνον που φορούσε ο 33χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο ρουχισμός που οδήγησε στις πρώτες εκτιμήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός έφερε μπλε φούτερ με κουκούλα και γκρι παντελόνι, ρούχα που παραπέμπουν στην περιγραφή που είχε δοθεί για τον Αλέξη Τσικόπουλο όταν χάθηκαν τα ίχνη του.

Ωστόσο, η επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας αναμένεται να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγνώρισης και των απαραίτητων ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Στα Χανιά οι γονείς του 33χρονου

Σήμερα, Παρασκευή (22/05), αναμένονται στα Χανιά οι γονείς του 33χρονου, προκειμένου να προχωρήσουν στην επίσημη αναγνώριση της σορού.

Παράλληλα, η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, από την οποία αναμένονται κρίσιμα στοιχεία τόσο για την ταυτότητα όσο και για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πώς βρέθηκε η σορός

Τη σορό εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, στελέχη της ερευνητικής ομάδας και ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η σορός βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο, μέσα σε πυκνή θαμνώδη βλάστηση και ξερά κλαδιά, κοντά σε εκκλησάκι της περιοχής.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Κανέλλος Νικολάου, ανέφερε ότι η δύσβατη μορφολογία του εδάφους και η πυκνή βλάστηση δυσχέραναν σημαντικά τις έρευνες, γεγονός που ενδέχεται να εξηγεί γιατί η σορός δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα.

 

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr