Χανιά: Σύλληψη τριών αλλοδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά

Χανιά: Σύλληψη τριών αλλοδαπών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα Χανιά, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί —δύο άνδρες και μία γυναίκα— κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Δράσης.

Το περιστατικό προηγήθηκε πρωινές ώρες, όταν σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των τριών αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς. Κατά τους ελέγχους σε σπίτια και περιβάλλοντες χώρους, κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 594,4 γραμμάρια κάνναβης
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 μέτρου
  • 2.950 ευρώ προερχόμενα από εγκληματική δραστηριότητα
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • 1 μαχαίρι

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version